Slagter Lund ApS

Sammensæt-selv-din-festmenu

Festmenu 1

Vælg mellem:

2 slags fra gruppe 1
1 slags fra gruppe 2
1 slags fra gruppe 3
1 slags fra gruppe 4

Se grupperne længere nede på siden.

Minimum 10 personer.
 

Vis mere
Pr. person
Kr.
155,00

Festmenu 2

Vælg mellem:

2 slags fra gruppe 1
2 slags fra gruppe 2
1 slags fra gruppe 3
1 slags fra gruppe 4

Se grupperne længere nede på siden.

Minimum 10 personer.
 

Vis mere
Pr. person
Kr.
175,00

Festmenu 3

Vælg mellem:

2 slags fra gruppe 1
2 slags fra gruppe 2
2 slags fra gruppe 3
1 slags fra gruppe 4

Se grupperne længere nede på siden.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
185,00

Gruppe 1-4

Gruppe 1
1. Marineret sild med karrysalat
2. Kryddersild med æble- og karrysalat
3. Karrysild med æg og karse
4. Stegte sild med fløde, dijon og æbler
5. Vildtpaté med æble/sellerisalat, tranebær og syltede abrikoser
6. Fiskefilet med citron og remoulade
7. Lakserollade med krydderurtedressing
8. Varmrøget laks med fennikelsalat og pisket cremefraice med krydderurter
9. Vol au vent med hønsesalat, baconsne og grønt
10. Carpaccio med klasisk tilbehør

Gruppe 2
11. Stegt medister med rødkål
12. Varm leverpostej med bacon og champignon
13. Frikadeller med kartoffelsalat
14. 2 stk. tarteletter med høns i asparges
15. Hjemmelavet paté med rødbede-chutney
16. Salat med letsprængt sprød and
17. Pandekage med oksekødsfyld eller kyllingefyld
18. Pølsefad med tilbehør
19. Ribbenssteg med rødkål
20. Krydderskinke med salat og spændende kartofler

Gruppe 3
21. Svinemørbrad med baconcrunch og violet coleslaw med mormordressing
22. Ølbraiseret oksesteg med rodfrugter dertil kartoffeltærte a la ”brændende kærlighed”
23. Unghanebryst i æblemost med løvstikke og løg dertil melon med frisk mynte vendt i perlebyg
24. Mørbradbøf med champignon a la creme
25. Tærte med forskelligt fyld og årstiden salat
26. Skinkefad med 2 slags skinke, italiensk salat, slikasparges og grønsagsterrine
27. Bouef bourguignon toppet med lækker kartoffelmos dertil cremet æblesalat med kål og pistaciekerner
28. Ricotta-tærte med melfarskinke
29. Sprængt andebryst med sur/sød sauce, kartofler og appelsinsalat
30. Ovnbagt lammeculotte på rabarber, skalotteløg og frisk timian, dertil salat med korn, hyldeblomst  marineret forårsgrønt og små kartofler

Gruppe 4
31. Frugttærte med creme
32. Frisklavet frugtsalat
33. Ostelagkage
34. Kage med frisk frugt (spørg køkkenet)
35. 3 slags oste med frisk frugt
36. Brie med salat af sød ananas, chili og ristet kokos
37. Frisk frugt - Et lækkert ”nippe-fad”
38. Gammelost med tilbehør

Print bestillingsseddel med oversigt over alle grupperne

BESTILLINGSSEDDEL