Produkterne i kassen er årstidsbestemt – og der følger naturligvis inspiration med i form af spændende opskrifter.
December 2020
2 côte de porc
4 fyldte unghanebryster
12 stk. kæber af gris
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
1 fransk steg
1 kg julemedister
800 g sous vide oksebryst
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød
DKK 995,00
Januar 2021
4 stk. kyllingebryster
4 stk. grøntsagsfyldte koteletter 4 skiver ossobuco
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød
800 g simre oksekød i tern
800 g nyrøget hamburgerryg
1 kg rørt fars
1,2 kg ribbenssteg
1,2 kg gammeldags oksesteg
2 stk. slagter gourmet-færdigretter
DKK 995,00
Februar 2021
800 g oksetykkam
4 skiver ossobuco
4 tykke simrer-koteletter
4 stk. krydderkarbonader
4 stk. marinerede kyllingefileter
1 stk. hamburgerryg
1 stk. roastbeef
2 stk. slagter gourmet-færdigretter
700 g hakket oksesmåkød
700 g hakket skinkesmåkød
DKK 995,00
Der er naturligvis opskrifter med, så hverdagens madlavning bliver lettere – men stadig med kvalitetsråvarer.
Uge 02
Boeuf bourguignon færdigret
800 g hamburgerryg
600 g hakket svinekød
1 stk. svinemørbrad
4 stk. skinkeschnitzler
DKK 349,00
Uge 03
600 g hakket oksekød
1 kg røget ribbenssteg
4 stk. fyldte kyllingebryst
Fyldig gryderet (med kød og sæsonens grønt)
4 stk. krebinetter
DKK 349,00
Uge 04
800 g medister
4 stk. skinke Cordon bleu
1 pakke pølser
600 g oksekød i strimler
1 stk. forloren hare
DKK 349,00
Tirsdag:
Oksefars
Maks. 5-8% fedt.
Pr. kg kr. 82,50
Onsdag:
Medister
Pr. kg kr. 65,00
Torsdag:
Skinkefars
Maks 5-8% fedt.
Pr. kg kr. 65,00
Fredag:
Ribeye
Ta' 2 stk. kr. 129,00
Lørdag:
Håndskåret ribbenssteg
Ta' 4 skiver kr. 35,00
1 lille leverpostej med 5 skiver saltkød
Pr. stk. kr. 30,00
Pålæg
4 lag for kr. 75,00
Oksefars
Maks 5-8% fedt.
Pr. kg. kr. 98,50
Ta' 2 kg kr. 165,00
Medister
Pr. kg. kr. 93,00
Ta' 2 kg kr. 130,00
Skinkefars
Maks 5-8% fedt.
Pr. kg. kr. 93,00
Ta' 2 kg kr. 130,00